Visitem l'Institut de Nàutica de Barcelona per formar-los sobre l'Alzheimer

Visitem l'Institut de Nàutica de Barcelona per formar-los sobre l'Alzheimer

Aquesta setmana hem visitat els alumnes de l'Institut de Nàutica para fer-los una petita formació sobre l'alzheimer. Els alumnes d'aquest cicle de l'Institut de Nàutica participen en el Programa Veles per l'Alzheimer, i ens estan preparant diverses activitats pels usuaris dels nostres centres de dia.

L’alumnat de vaixells col·labora en la posada a punt de les embarcacions, durant els primers mesos. Una oportunitat única per implementar ABP (Aprenentatge Basat en Projectes), on adquireixen un rol actiu i un compromís professional. Ja tenim organitzada una visita al nostre centre perquè els nostres usuaris dels centres de dia  i els seus familiars puguin seguir de prop l’evolució de les embarcacions.

En paral·lel, l’alumnat d’Animació Socioesportiva organitzaran diferents jornades lúdiques de platja. Implementant aquí la metodologia APS (Aprenentatge i Servei), oferirà aquest servei i a canvi han rebut una fromació per part dels Centres de Dia participants, per conèixer més profundament aquesta afectació i quines són les seves necessitats.

Volem donar  les gràcies a l'alumnat de l'Institut de Nàutica per la seva participació. 

 

 

imatge Visitem l'Institut de Nàutica de Barcelona per formar-los sobre l'Alzheimer
2018-04-16T14:34:54+00:00