Vista al recinte modernista Sant Pau!

Vista al recinte modernista Sant Pau!

Avui descobrim una ciutat dins la ciutat. Es tracta del recinte de Sant Pau, un gran complex modernista i antic hospital ple de mosaics, vitralls i jardins. És el conjunt modernista més gran del món i, també, l'obra més important de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Està configurat com un conjunt arquitectònic format per 12 pavellons envoltats d'espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies.

Ens ha deixat sense paraules la immensitat i la bellesa d'aquesta arquitectura i hem descobert tots els detalls artístics que amaga l'antic Hospital i les anècdotes que han marcat l'evolució de la institució al llarg dels seus més de 600 anys d'història.

Visita immillorable! Gràcies, un cop més Museus de Catalunya per fer-ho possible.

imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!imatge Vista al recinte modernista Sant Pau!
2018-04-16T14:34:54+00:00