Xerrada "Saps què és el document de voluntats anticipades"?

Xerrada "Saps què és el document de voluntats anticipades"?

Reprenem el nostre curs habitual amb una xerrada que ens proporcionarà informació molt valuosa per afrontar les complexitats de la situació dels familiars i els malalts d'Alzheimer. Sabeu què és el document de voluntats anticipades? Com sempre, la idea és la prevenció.

sunsetPEQ

Els avenços científics i les noves tendències en assistència estan canviant la nostra visió de la malaltia de manera que ens ajuden a afrontar la situació amb més qualitat. La detecció precoç i la comprensió de l'evolució del malalt com un procés natural no acaben amb el problema però ens ajuden a viure'l millor.

Aquesta nova actitud reclama també prendre decisions sovint poc agradables que poden semblar prematures, però que són molt importants i, sobretot, facilitaran la situació en el futur, quan es poden convertir en problemes molt més greus.

El document de voluntats anticipades és un document de valor inestimable per la persona que el prepara, la seva família i els metges. Amb aquest document, la persona deixa dit  què desitja que es faci o no es faci si arriba un moment en que no sigui capaç d'expressar-se per ell mateix.

El dijous 22 de gener, a les 17h, us ho explicarem tot a la nostra seu del carrer Cartagena, 182, en una xerrada a càrrec de Teresa Gol, membre del departament de formació de l'associació DMD Catalunya (Dret a Morir Dignament). Des de la seva fundació a l'any 1984, aquesta associació defensa una idea molt sencilla, que viure emb dignitat significa també tenir dret a morir dignament.

Us preguem que ens confirmeu la vostra assistència trucant a qualsevol dels següents telèfons: 93 412 57 46 – 902 115 528 - 695 903 220

Us hi esperem!

2018-04-16T14:34:54+00:00