Visita virtual al Museu d'Esplugues

Visita virtual al Museu d'Esplugues

Avui hem tingut la sort de fer una altra visita a un museu sense sortir del centre! 

Hem pogut visitar el Museu de Ceràmica "La Rajoleta" i Can Tinturé. La visita virtual de “La Rajoleta” ens ha descobert els antecedents i inicis de la història i la producció de la fàbrica de ceràmica “Pujol i Bausis”, que durant el Modernisme va adquirir un paper de referència molt destacat. Malgrat la provisionalitat de les instal·lacions, la gran varietat i singular tipologia de forns reunits donen una certa excepcionalitat a tot el conjunt.

A la visita també ens hem tingut una explicació sobre l’objecte del museu: la rajola de mostra i després hem recorregut virtualment els diferents àmbits de l’exposició. 

 

 

imatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Espluguesimatge Visita virtual al Museu d'Esplugues
2018-04-16T14:34:54+00:00